In 1989 werd ik geboren in Hilversum op 5 juni, een lentekind, en ben vervolgens opgegroeid in Blaricum. Na mijn rol als Heks in de operette Kierelijn, opgevoerd door mijn basisschool, werd duidelijk dat ik mijn beroep heb gevonden.

Ik ben in 2012 afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie en was te zien in televisie series als Riphagen (2016), Overspel 3 (2015) in de rol van Wendy, Centraal Medisch Centrum (2016), Ramses (2014) als Lisa en Van Gogh: Een Huis voor Vincent (2013) als Lies van Gogh. Afgelopen zomer speelde ik in de jeugdserie Lost in the Game de rol van Evi.

Deze lente ben ik te zien als Liv Scholten in de nieuwe crimeserie Suspects, vanaf 12 maart bij Videoland, en speel ik Xanna in de nieuwe RTL 4 serie Meisje van Plezier (verwacht in mei 2017).

Daarnaast was ik te bezichtigen in films zoals Riphagen (2016), Prooi (2016), De Boskampis (2015) en de One Night Stand: De lange nasleep van een korte mededeling (2015). En in de korte films Vier Meter (2015), Vandaag is van ons (2015), en Giraffe (2016). Dit jaar speel ik mee in onder andere: Toen mijn vader een struik werd, Voor elkaar gemaakt, en de Duitse televisiefilm Verliebt in Amsterdam.

Tijdens mijn afstudeerjaar speelde ik in Breaking The News van Orkater. Sinds mijn afstuderen heb ik drie jaar gespeeld bij Toneelschap Beumer en Drost met de voorstellingen Hansa! en Chuck en Charlene, deed ik mee aan BosLab (2013) en Mooi II (2014) van het Amsterdamse Bostheater. Daarnaast speelde ik mee in Te Veem! op het over t IJ festival en stond ik in een regie van Stephen Liebman (2016), onder leiding van Guy Cassiers, met de monoloog Grensgeval. Dit seizoen was ik te zien in Lenny van George & Eran producties als de vrouw van Lenny, Honey Harlow.

Naast mijn werk als actrice geef ik spel les aan de Muziektheaterschool in Amsterdam en ben bij verschillende projecten de regie-assistent geweest van Ruut Weissman.